Mark

30/03/2023

‘ENTREMITGERISTES’
Un orgull que la revista Arquitectura y Diseño parli de nosaltres i remarqui aquest termeAquest mes de març la revista Arquitectura y Diseño publica part de la conversa que vam tenir amb la periodista Cristina Ros, on reflexionàvem sobre com en els últims anys s’estan tornant a posar en valor les virtuts que ofereixen les cases entre mitgeres a l’hora d’afrontar una reforma.

Amb un bon disseny es pot aconseguir molt més que solucionar els problemes d’aquestes cases de fa cent anys: eliminar passadissos eterns i habitacions interiors, fer entrar llum natural al cor de la casa o ensenyar un tros de paret de totxo...

Una reforma d’una casa anglesa ha d’aconseguir les mateixes prestacions que una obra nova afegint l’encant original al confort d’una casa dissenyada a mida. La seva estructura senzilla sempre permet adaptar la casa a la manera de viure única de cada família i els elements antics possibiliten crear habitatges càlids i confortables.

A més, una bona rehabilitació energètica facilita reduir el consum al mínim, com també explica en el mateix article d’Arquitectura y Diseño en Micheel Wassouf. I és que, sempre que es pugui, convé reformar i no enderrocar, per l’estalvi econòmic que suposa i pel menor impacte ambiental que tindrà la nostra manera de viure.

El perquè de la casa entre mitgeres
Els nostres clients tenen en compte tot això i també trien viure en una casa entre mitgeres perquè permet viure al centre, abandonar l’ús del cotxe a diari o tenir un pati generós sense la necessitat de cuidar un jardí desmesurat.

A l’article la Cristina Ros explica que ens autodenominem “entremitgeristes” i ens enorgulleix que ho destaqui perquè ens hem tornat experts en construir i reformar aquesta tipologia d’habitatge.

Teniu una casa antiga i voleu saber si es pot reformar? Dubteu sobre si hi caben totes les vostres necessitats o cal ampliar-la? Voleu saber quant pot costar la reforma o què es pot aconseguir amb un pressupost concret? Contacteu amb nosaltres i sortiu de dubtes!

A l’apartat de “Contacte” del web trobareu el nostre telèfon i adreça de correu electrònic. També ens podeu enviar un missatge directe (DM) a través d’Instagram.

Enllaç a l’article:
arquitecturaydiseno.es/arquitectura/casas-entre-medianeras-el-increible-antes-y-despues-de-este-tipo-de-viviendas